Binnen 1-3 dagen bezorgd

About Slingher

 

  

Susan Hoffman, Owner | Creator Slingher

Wear It The Way You Like!

Slingher, is mijn zelf ontworpen multi-inzetbare en stijlvolle accessoire waarbij modern minimalisme het ontwerp bepaalt.

Slingher is zowel een hairclip, haaraccesoire als sierraad in een. Het motto van Slingher is dan ook ‘wear it the way you like’. Slingher is een nieuw sieraad dat je met liefde draagt. Slingher is ontworpen vanuit een behoefte naar echt mooie haarclips. Slingher is niet alleen een haarclip, maar ook een hangertje, ketting, haarband, armband en/of enkelband. Wear it the way you like!

Met een simpele beweging kun je je sieraad gebruiken als haarclip. Je kunt met de Slingher je haar makkelijk bij elkaar pakken en vast zetten. Je draagt het altijd bij je en jij bepaalt wat de functie van dit sieraad is. Wil jij je haar in een knotje of in een paardenstaart dragen? Dan Slingher je dit sieraad om je haar. Het geeft de perfecte uitstraling. Wanneer je je goddelijke haar weer in de wind wil laten waaien dan Slingher je het weer om je pols, nek of enkel. Het ziet er ook nog eens fantastisch uit. 

Love, Susan

 

Nederlands