Handmade in Holland | Delivery Within 1-3 Days | Worldwide Shipping

About Slingher

 

  

Hoi, ik ben Susan, 53 jaar, Ondernemer.
Owner | Creator Slingher, Ringana partner, Hair & Make-up Artist.
Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

Moeder van Jill en Boet, vrouw van John. Als ik niet aan het werk ben: enorme modeliefhebber, sporten, koken en wandelen met onze hond Frenky.

Vanaf mijn 13e jaar knip en creëer ik verschillende haarstijlen. Na een kappersperiode ben ik begonnen (1992) als een gedreven en enthousiaste hair stylist & make-up artist. Al meer dan 30 jaar. Woonachtig in de Achterhoek. Mijn portfolio heeft me naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Naast redactionele en commerciële fotografie, menig modeshow. Mijn specialisme, iemands onderscheidende kenmerken te herkennen en een natuurlijke schoonheid te creëren. Dit met al mijn energie, enthousiasme en technische kennis en passie voor de natuur en kleur. Nog altijd geeft het me een goed gevoel als mensen blij uit mijn stoel opstaan. 

SLINGHER ( Juni, 2021)

Slingher is een nieuw sieraad dat je met liefde draagt. Slingher is ontworpen vanuit een behoefte naar echt mooie haarclips. Slingher is niet alleen een haarclip, maar ook een hangertje, ketting, haarband, armband en/of enkelband. Wear it the way you like!

Ik wil graag dat het met liefde wordt gedragen. Dat je blij bent met het sieraad.Dat je trots bent OP JEZELF hoe je het ook draagt. Je geeft dit aan iemand cadeau of je geeft het aan jezelf. Steeds met de bedoeling om er je eigen draai aan te geven. Zo word jij innerlijk mooier. 

Met een simpele beweging kun je je sieraad gebruiken als haarclip. Je kunt met de Slingher je haar makkelijk bij elkaar pakken en vast zetten. Je draagt het altijd bij je en jij bepaalt wat de functie van dit sieraad is. Wil jij je haar in een knotje of in een paardenstaart dragen?  Dan Slingher je dit sieraad om je haar. Het geeft de perfecte uitstraling. Wanneer je je goddelijke haar weer in de wind wil laten waaien dan Slingher je het weer om je pols, nek of enkel. Het ziet er ook nog eens fantastisch uit. 

Deze nieuwe clip draagt bij aan de verbinding met wie je lief is en jezelf omdat je letterlijk je haar verbindt en het tevens een sieraad is. Waardoor het je weer mooier maakt. En dat is precies mijn passie; mensen mooier maken en zich mooier laten voelen.’

 

 

 

Ringana Partner

FRESH SKINCARE | MEALS | SUPPLEMENTS | SPORT | 100% VEGAN

Ik ben partner van een prachtig mooi bedrijf uit Oostenrijk. Een bijzonder merk. FRESH skincare, Meals, Supplements, Sport en 100% vegan.

Op wetenschap gebaseerde FRESH Skincare en Supplementen met de krachtigste ingrediënten uit de natuur. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. Hierin is Ringana uniek!

susanhoffman.ringana.com

 

Love, Susan

Nederlands